După obținerea finală a confirmării comenzii tale (conform procesului descris în secțiunea “Cum comand”), noi răspundem de ambalarea, sigilarea și etichetarea corespunzătoare a coletului, iar firma de curierat răspunde de transportul și livrarea acestuia conform legii. Coletul va conține produsele și cantitățile confirmate final de tine, cât și documentele fiscale și de transport aferente. Dacă datele completate în formularul de comandă sunt incorecte, ne declinăm orice responsabilitate pentru eventualele întârzieri sau nelivrări.

Plasarea comenzii poate fi trimisă către noi în orice zi, la orice oră. Coletele cu produse pot ajunge la destinatar în maxim 48-72 de ore de la data validării finale a comenzii (conform procesului descris mai sus), în funcție de mărimea localității în care acestea se trimit. În cazuri excepționale acest termen poate fi prelungit. Se iau in considerare doar zilele lucrătoare.

După preluarea comenzii, firma de curierat vă va contacta pentru detaliile legate de livrare.

Curierul va face tot posibilul să livreze coletele de Luni până Vineri, între orele 9.00 și 17.00. Va încerca să livreze coletul timp de două zile lucrătoare consecutive, lăsând o notificare pentru fiecare încercare. Dacă curierul nu poate livra coletul datorită unei adrese incorecte, va face tot posibilul, în limite rezonabile, să găsească adresa corectă.

Pentru zonele cu tarife speciale din România sau din afara României, costurile de transport vor fi comunicate punctual clienților, în funcție de destinația fiecărei comenzi, înainte de confirmarea finală a comenzii.

PREȚUL PLĂTIT

Prețul final al produselor (care include TVA) este cel afișat pe site, exprimat în RON. În afara acestui preț veți mai plăti numai costul de transport, așa cum este el afișat și explicat pe site, în secțiunea în care vizualizezi coșul de produse.

Prețurile produselor pot suferi modificări de-a lungul timpului, acestea urmând a fi afișate pe site, dar odată lansată comanda, prețul ce va fi plătit va fi cel afișat înainte de lansarea acesteia.

Dacă în afara prețului produsului și a costului de transport vor mai fi introduse și alte eventuale taxe, acestea vor fi afișate și explicate în momentul calcului prețului final ce urmează a fi plătit, pentru a le vedea înainte de finalizarea și trimiterea comenzii.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Modalitățile de plată sunt cele prezentate în formularul de comandă, din coșul de cumpărături.

  1. Plata ramburs
  2. Plata online cu cardul prin netopia payments
  3. Plata in rate prin netopia payments