DESPRE NOI

Despre noi

Aregandit timpul si calitatea lucrarilor in interesul majoritatii clientilor.    

Artclim este o societate cu răspundere limitată având capital integral românesc. Punctul de lucru al  firmei se găsește în Timișoara, Str. Venus nr.9. Aici echipa noastră vă stă la dispoziție cu informații, consultanță și documentație tehnică.  Firma poate presta servicii oriunde în țară.

Artclim vă oferă soluții moderne în domeniile: proiectare, instalații pentru construcții civile și construcții industriale, execuție instalații sanitare și canalizare, instalații termice și climatizare, alimentări cu apă, instalații de limitare și stingerea incendiilor, executate la standarde de înaltă calitate și la cele mai avantajoase prețuri de pe piață.

Artclim comercializează prin magazinul propriu de pe strada Venus nr. 9, fitinguri și armături sanitare, robineți de apă și gaz, fitinguri și țevi pentru canalizare, fitinguri pentru alimentare cu apă, țevi și fitinguri de cupru.

Aducem la comandă obiecte sanitare, centrale termice, boilere, radiatoare, pompe și grupuri de pompare, sisteme de încălzire în pardoseală, sisteme de tratare a apei, echipamente de încălzire radiantă, grupuri de răcire (chillere), centrale de tratare a aerului și ventilatoare.

ISTORIC

Societate cu capital integral românesc, Artclim și-a făcut apariția pe piața românească aducând un plus de profesionalism în domeniul lucrărilor de instalații în construcții. În prezent oferim soluții tehnice moderne, încorporând cele mai noi tehnologii în domeniile instalații sanitare, termice/climatizare, alimentare cu apă și canalizare, instalații de limitare și stingere a incendilor, executate la standarde calitative europene

MISIUNE

Prin tot ceea ce întreprinde, Artclim are un singur țel: să ofere beneficiarilor, produsele și serviciile de cea mai bună calitate de pe piața echipamentelor de instalații pentru construcții. În acest sens, depunem toate eforturile pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite.

ECHIPA

Pentru îndeplinirea misiunii, echipa Artclim se concentrează asupra următoarelor direcții:

 • îmbunătățirea continuă a nivelului de pregătire tehnică a tuturor categoriilor de personal, pentru a putea oferi cele mai bune soluții solicitărilor clienților noștri;
 • stabilirea de relații cât mai strânse, de tip parteneriat, cu furnizorii capabili să ne onoreze comenzile la timp și la nivelul calitativ specificat.

 

CERTFICARI

Societatea este autorizată ISCIR:

 • să execute suduri în Polietilena
 • să monteze cazane de încălzire centrală cu puteri ≤ 400 kw

Societatea noastra are implementat:

  • MANAGEMENTUL CALITATII -   ISO 9001/2008
  • MANAGEMENTUL MEDIULUI  -  14001/2005
  • AUTORIZAȚIA nr. 0192 din 2010 pentru proiectarea sistemelor de limitare și stingere a incendiilor;
  • AUTORIZAȚIA nr. 0976 din 2011 pentru execuția sistemelor de limitare și stingere a incendiilor, eliberate de I.G.S.U. București.

PARTENERI